Verkoopinformatie - Algemeen

 De koop van een perceel grond is een complexe aangelegenheid. De ontwikkelingsmaatschappij POW zorgt echter voor de begeleiding van de kandidaat kopers in dit proces. Van het eerste gesprek tot en met de overdracht van de grond bij de notaris.

De regels voor het bedrijventerrein zijn verder vastgelegd in de 'Algemene Verkoopvoorwaarden bedrijvenpark Robben plaat-Zuid'. Maar ook het bestemmingplan, biedt duidelijkheid.

In algemene zin zijn industriƫle, bouwnijverheids- en dienstverlenende bedrijven toegestaan, waarbij de toegelaten milieucategorie op de plankaart is aangegeven:

  • B3: bedrijven uit de categorie 3 waarvoor geldt dat de wenselijke afstand tot (burger)woningen minimaal 100 meter bedraagt, en bedrijven uit lagere milieucategorieĆ«n;

  • B4: bedrijven als genoemde bij B3, plus bedrijven uit categorie 4, waarvoor geldt dat de wenselijke afstand tot (burger)woningen minimaal 200 meter bedraagt;
B5: bedrijven als genoemde bij B4, plus bedrijven uit categorie 4, waarvoor geldt dat de wenselijke afstand tot (burger)woningen minimaal 300 meter bedraagt.